Industriestraat 74 A

7482 EX Haaksbergen

+31 53 76 76 295

info@somhorst.nl
Ook voor een afspraak!

Woe: 14:00 - 20:00

Do / Vr: 14:00 - 18:00
Za: 9:00-13:00

Anti Spam beleid

Somhorst Wapenmakers verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zijn e-mail adres heeft achtergelaten. Daarnaast zal Somhorst Wapenmakers eigen producten aanbieden via e-mail en via de site.

Somhorst Wapenmakers heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

WAT IS SPAM?
Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven.

Somhorst Wapenmakers zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Scroll naar boven